Espanyol

L’Espanyol ha guanyat el Logronyès per 4 a 0. Amb aquesta victòria els blanc-i-blaus trenquen una dinàmica de tres empats consecutius. A més, els de Vicente Moreno retallen a tres punts la distancia amb el líder, el Mallorca.

L’Espanyol sentencia en 4 minuts pletòrics

l’Els blanc-i-blaus han sortit intensos i buscant la porteria del Logronyès. De fet, han arribat a provocar fins a tres córners seguits. La primera ocasió clara dels de Vicente Moreno l’ha tingut Pedrosa, però Miño ha tapat porteria i ha salvat el gol. Tot seguit ha estat Dimata qui s’ha presentat sol a l’àrea, però ha volgut assistir en lloc de xutar i la defensa dels de La Rioja ha evitat el gol. La insistència de l’Espanyol ha tingut premi en el minut 22. Una centrada d’Embarba l’ha pentinat Puado marcant l’1 a 0. I només dos minuts més tard els blanc-i-blaus han encarrilat el partit. Melendo ha obligat a Miño a rebutjar el seu xut, el mateix mitja punta ha recollit el rebuig i de tacó ha assistit a Embarba per fer el 2 a 0. Moments pletòrics de l’Espanyol, ja que en el minut 26 Pedrosa ha signat el 3 a 0 amb un xut des de fora l’àrea. Els blanc-i-blaus molt superiors haurien pogut marcar el quart, però el xut de Dimata ha acabat a córner. I així, sense cap més novetat s’ha arribat al descans.

Control blanc-i-blau

La segona part ha començat menys moguda que la primera. L’Espanyol ben col·locat defensivament ha aturat l’empenta del Logronyès, que ha buscat un gol ràpid per intentar entrar en el partit, però no ha generat ocasions, a més els blanc-i-blaus al contraatac han creat perill. Així ha arribat el gol de Dimata, que ha signat el 4 a 0. Els de Vicente Moreno s’han dedicat a controlar i adormir el partit. Es tractava que no hi hagués cap tipus d’ensurt i, la veritat, és que ho han aconseguit perfectament. Fins i tot l’Espanyol hauria pogut augmentar l’avantatge amb un xut de Fran Mérida que ha rebutjat Miño i amb una pilota al travesser de Dídac Vilà.