Barça B
@FCBarcelonaB

El Barça B s’ha assegurat jugar a la Primera RFEF, la categoria que es crea la temporada vinent. A més, l’equip entrenat per García Pimienta podrà optar en aquesta segona fase a disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió A. L’equip blaugrana, aprofitant l’empat entre l’Andorra i l’Hospitalet a 1, s’ha classificat matemàticament per a aquesta competició, que equivaldria a l’actual Segona B.

Primer objectiu, assolit

El Barça B acabarà la primera fase de la temporada entre els tres primers classificats i, per tant, jugarà en la Primera RFEF. Aquesta seria com l’actual Segona B. Però l’equip blaugrana encara pot aconseguir un altre objectiu. El Barça B té l’opció de pujar a la Segona Divisió A en aquesta segona fase de la competició. Es trobarà amb equips com l’Eivissa, l’Alcoià i el Vila-real B, que ja estan classificats del subgrub B del grup III.

El funcionament de la segona fase

Els tres primers classificats de cada subgrup s’enfrontaran entre si en una lliga amb anada i tornada. Un cop es disputin els sis partits, els tres primers de cada grup i el millor quart obtindran la classificació per al play-off d’ascens de la Segona Divisió. Un total de 30 equips es classificaran per a aquesta segona fase, però només quatre ascendiran a la Segona Divisió. La resta d’equips jugaran a la Primera RFEF.