El precandidat a les eleccions del FC Barcelona, Víctor Font, segueix presentant part de l’equip que l’acompanya en aquest projecte per presidir el Barça. Aquest cop l’empresari ha presentat públicament dues conselleres, que serien directives, si fos escollit com a president del club. Són la Joana Barbany i la Maria Teresa Andreu.

El paper de Joana Barbany i Maria Teresa Andreu

La idea és normalitzar el paper de la dona dins el club. Les dues compleixen tots els requisits per formar part dins la directiva. La Maria Teresa Andreu és una dona pionera del futbol femení i un dels objectius serà donar un nou impuls a l’esport femení blaugrana. Té una trajectòria extensa en alts càrrecs al món de l’esport i s’unirà a l’àrea esportiva i de relacions institucionals. A més, ja va ser directiva del Barça durant tres anys. La Joana Barbany té experiència en el món institucional i com aplicar les noves tecnologies en aquest camp. Aportarà la seva experiència i coneixement en l’àmbit digital i s’ocuparà de la normalització de la presència de la dona als diferents estaments del club.

A més, de les dues conselleres també s’han presentat dues novetats més. La primera l’himne que acompanyarà el projecte de “Sí al futur” d’ara en endavant. És una música creada per un dels voluntaris de l’equip, David Ros. També s’ha presentat una nova imatge corporativa. Amb una foto de Víctor Font en gran i les paraules de “Sí al futur” i “Foc nou” ben presents.

Víctor Font: “Estic convençut que Messi donarà una oportunitat al Barça”

El precandidat Víctor Font no s’ha pogut escapar de contestar preguntes de l’actualitat de l’equip. Sobre la situació actual ha dit que “és el moment de donar estabilitat, calma i tranquil·litat a l’equip”. Ha volgut donar suport al tècnic i els jugadors “perquè puguin seguir competint”. I espera poder començar ben aviat el seu projecte. Per Víctor Font és vital “implementar ja una estructura esportiva” des de baix fins a dalt. Respecta a Messi ha dit que “estic convençut que Messi donarà una oportunitat al Barça, quan hi hagi president nou”. El precandidat entén que després de les eleccions hi haurà un projecte esportiu i que l’argentí l’escoltarà, ja que “estima el Barça”. També ha parlat de Xavi. De l’exmigcampista blaugrana ha comentat que “el veig com a home de club, no només com a entrenador. Xavi és patrimoni del club”. Víctor Font preguntat sobre Mbappé i Haaland ha dit que tots dos són molt bons jugadors, però sobre el noruec ha assegurat que “és un talent únic”.

Més integrants de la precandidatura de Víctor Font

Víctor Font ja ha descobert altres membres del seu equip. La seva mà dreta és el periodista Antoni Bassas, que lideraria el gabinet de presidència i treballaria en l’àrea institucional, comunicació i la Fundació. També forma part de la precandidatura “Sí al futur” Toni Nadal, pare del tenista mallorquí Rafel Nadal. Seria l’encarregat de l’àrea de comportament i de les relacions institucionals. El doctor Ramon Cugat també ha confirmat que forma part de l’equip de Font. Seria l’encarregat de la nova àrea de psicologia i comportament i també contribuiria a la presa de decisions estratègiques en l’àmbit mèdic.