Víctor Font ha presentat, aquest divendres, el primer membre del Consell que l’acompanyarà. Es tracta de Toni Nadal, oncle i exentrenador de Rafa Nadal, i formarà part de l’àrea esportiva del projecte. Víctor Font l’ha descrit com un “culer apassionat” i que aportarà “experiència en la gestió de l’adversitat, valors i superació”.

Primer membre de la candidatura

Toni Nadal és el primer membre de la candidatura de ‘Sí al futur’, encapçalada per Víctor Font. Nadal s’encarregarà de la nova Àrea de Comportament i també de les Relacions Institucionals del club. Ha explicat, que l’Antoni Bassas i el Víctor Font el van anar a buscar a Manacor per presentar-li el projecte i no s’ho va pensar. Font ha destacat que “Nadal tindria un rol rellevant per muntar, amb un equip de professionals, una àrea de comportament de primera creació”. El precandidat blaugrana ha explicat que es tracta d’una àrea transversal que permetrà que tots els membres de la institució entenguin quin ha de ser el seu comportament i actitud en una institució com el Barça.

Toni Nadal també ha destacat que no es tracta només d’una àrea destinada als membres directius sinó també als jugadors: “El Barça és més que un club. Representa un sentiment. Quan vaig a veure l’equip vull que em representi i, per tant, m’agradaria crear un model on tots els jugadors del Barça, des de formació, sabessin que no només juguen a un esport sinó que representen al Barça“.

No volem que Messi marxi

Toni Nadal també ha parlat sobre la idea que té la candidatura sobre Leo Messi. Ha estat molt clar quan ha dit que “Messi és el millor de la història” davant d’això Nadal té clar que “no podem deixar.lo marxar”, ja que “seria un error”.