Antoni Bassas

Víctor Font ha presentat Antoni Bassas com a número 2 de la precandidatura de ‘Sí al futur’. Bassas estarà vinculat al gabinet de Presidència i també participarà en la gestió de les àrees de Relacions Institucionals, de Comunicació i de Fundació. El 6 de novembre, Víctor Font ja va presentar el primer membre de la seva precandidatura, l’exentrenador de Rafa Nadal, Toni Nadal.

Trajectòria lligada al Barça

Antoni Bassas ha mantingut una vida lligada al Barça tant a nivell personal com professional. Durant 14 temporades (1981-1995) ha estat present a les transmissions del Barça a Ràdio Barcelona i Catalunya Ràdio, de la mà de Joaquim Maria Puyal. Bassas també va ser el cofundador del diari ‘Ara’. Ha rebut diversos premis per la seva trajectòria periodística. Antoni Bassas ha explicat els motius de la seva incorporació a la precandidatura de Font: “Vaig dir que sí a la proposta d’en Víctor per tres motius, pel Barça, per la societat catalana i per ell mateix“.

A la recerca d’un canvi

Bassas ha deixat molt clar el què busquen amb aquesta precandidatura: “Estem vivint un canvi d’època del futbol i el club no pot seguir amb les estructures de sempre“. El número 2 de Víctor Font ha explicat quin paper volen per a Leo Messi un cop deixi el club: “L’associació Messi-Barça no es pot perdre quan Leo Messi pengi les botes o marxi del club. Hem de ser capaços de valorar la història que tenim entre mans, el millor jugador de la història que ens ha fet gaudir durant dues dècades.”