Barça Champions
Foto: @FCBarcelona_cat

La fase de grups de la Champions League decideix els equips que jugaran els vuitens de final de la competició. Depenen de la classificació dels equips, si són primers o segons, quedaran enquadrats en el bombo 1 o en el dos del sorteig dels vuitens que se celebrarà aquest dilluns, 14 de desembre, a Nyon, Suïssa.

El Barça es classifica segon de grup

El Barça s’ha classificat com a segon de grup, després de la derrota al Camp Nou contra la Juventus per 0 a 3, per tant, els blaugrana ja saben que estaran en el bombo 2 i, així doncs, s’enfrontaran a un primer de grup o també anomenats cap de sèrie. Són els rivals, “a priori”, més forts i més complicats. A més, la tornada serà a camp contrari, tot i que, ara mateix això, com que els partits es juguen sense públic a causa de la pandèmia, no té tanta importància com podia tenir anys enrere. Les dates d’aquests vuitens de final són 16, 17, 23 i 24 de febrer del 2021 pel que fa als partits d’anada. I els partits de tornada es disputaran el 9,10, 16 i 17 de març del 2021.

Rivals del Barça

Aquests són els possibles rivals que li poden tocar al Barça als vuitens de final. En el sorteig d’aquesta fase hi ha dos condicionants. El primer és que no pot tocar cap equip de la teva mateixa federació, i el segon és que no es pot enfrontar amb l’equip del teu mateix grup a la fase de grups. Per tant, aquests són els rivals que pot tenir el Barça a vuitens de final:

  • Bayern de Munic (Alemanya, Grup A)
  • Manchester City (Anglaterra, Grup C)
  • Liverpool (Anglaterra, Grup D)
  • Chelsea (Anglaterra, Grup E)
  • Borussia Dortmund (Alemanya, Grup F)
  • PSG (França, Grup H)

La Juventus també s’ha classificat com a primera de grup, però com que jugava en el mateix grup que el del Barça, doncs, no li pot tocar als blaugrana. El Madrid també s’ha classificat primer, però com que és de la mateixa federació que el Barça tampoc no es pot enfrontar als blaugrana.