Víctor Font ha anunciat, aquest dilluns, un nou membre de la seva precandidatura a les eleccions del FC Barcelona. Es tracta del doctor Ramon Cugat, que formarà part de la Junta Directiva i contribuirà a la presa de decisions estratègiques en l’àmbit mèdic del club. També participarà en la nova àrea de psicologia i comportament del club. A més, com a conseller també assessoraria en tots els temes esportius i internacionals en què pugui aportar la seva experiència.

Experiència en l’àmbit mèdic

Víctor Font ha incorporat a la seva precandidatura una figura de prestigi com ho és el doctor Cugat. Ell mateix ha explicat en la seva presentació que li va agradat molt el projecte de Víctor Font “perquè és seriós i vol canviar la dinàmica de la junta d’un club de futbol“.

Ramon Cugat és un prestigiós especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia. És membre de l’equip mèdic de la Mutualitat de Futbolistes Catalans i també de l’equip mèdic de la Federació Espanyola de Futbol. Té una llarga trajectòria en l’àmbit de la medicina esportiva. De fet, ha operat a milers de jugadors de futbol de totes les categories. Una de les més recents, ha estat la intervenció quirúrgica del davanter blaugrana, Ansu Fati.