El Reial Club de Polo no ha pogut aconseguir el títol de Lliga després de perdre amb l’Atlètic-Terrassa a la tanda de penals (6-5), un cop finalitzat el partit amb empat a 2. Els polistes han perdut la final de la Divisió d’Honor masculina.

L’Atlètic-Terrassa s’avança

El primer quart ha acabat amb victòria de l’Atlètic-Terrassa per 1 gol a 0. Un gol de Pau Conill, des del punt de penal, ha permès als egarencs posar-se per davant en el marcador. En el segon quart, cap dels dos equips ha aconseguit superar la porteria contrària. I amb un ajustat 1 a 0 s’ha arribat a la mitja part.

La distància s’amplia en el segon temps

Poc temps ha passat després del descans i l’Atlètic-Terrassa ha fet el segon gol. I ho ha tornat a fer gràcies a l’estic i l’encert de Pau Conill. L’internacional ha fet el 2 a 0 al minut 7 del tercer quart, que deixava el partit molt encarrilat. Però aquí ha arribat la reacció del Polo. Ton Borras, quan quedaven cinc minuts per al final, ha fet el 2 a 1. I quan l’Atlètic-Terrassa defensava el gol, ha arribat l’empat. Marc Miralles des del penalti ha fet l’empat a 2.

A la tanda de penals, però, l’Atlètic Terrassa s’ha imposat al conjunt de Roger Pallarols per 6 a 5. Amb aquest títol, l’Atlètic-Terrassa recupera un títol que va perdre la temporada passada contra el Club de Campo. I suma el 22è títol de la seva història.

Sense final per a l’equip femení

A la Divisió d’Honor femenina, el Reial Club de Polo va caure a les semifinals contra el Sanse Complutense. L’equip de Jordi Alastrue va caure a la tanda de penals davant les madrilenyes després d’acabar el partit amb empat a 2. A la final, el Sanse s’ha imposat al Club de Campo, també a la tanda de penals.