L’Espanyol B ha entrat en una mala dinàmica en el pitjor moment de la temporada: quan es juguen les garrofes. Amb la derrota d’avui contra el filial de l’Osca per 4 a 3, el conjunt de Luis Blanco suma només 4 punts de 15 i ja no podran ser campions del grup tercer de la Segona RFEF i, per tant, assolir l’ascens directe a la Primera RFEF.

Partit boig amb hat-trick de Jordi Cano

Jordi Cano ha estat el gran protagonista del matx amb tres gols. L’ex de l’Europa ha avançat els aragonesos al minut 4, però Nabil ha empatat abans del descans pels periquitos. El matx ha embogit a la represa i Sandoval, al 46, ha tornar a posar l’Osca B per davant. La resposta ha estat un golàs d’Antoniu Roca per tornar a igualar el partit. Aleshores ha aparegut Cano de nou per fer el 3 a 2 al minut 67, una alegria efímera perquè l’Espanyol B ha fet el tercer només dos minuts després amb un gol en pròpia porteria dels aragonesos. Quan faltaven 20 minuts per al final, els locals s’han quedat amb un jugador menys per la segona groga a Edu Adell, però tot i la superioritat numèrica periquita, qui s’ha emportat el matx ha estat l’Osca B amb el tercer gol de Jordi Cano al minut 73.

A assegurar la segona posició

Tot i el triomf, l’Osca B jugarà a la Tercera RFEF perquè el Brea ha guanyat el seu partit i ja no té opcions matemàtiques de salvar la categoria. A l’Espanyol B, ara tocarà defensar la segona posició a l’última jornada per així intentar aconseguir un rival més accessible de cara a les semifinals del play-off d’ascens. D’acabar segon, s’enfrontaria a un cinquè d’un altre grup.