CE Europa - Eivissa Illes Pitiuses Segona RFEF
@CEEuropa

El CE Europa ha donat una última alegria als seus aficionats amb una victòria contra un rival potent en el que ha estat l’últim partit de la Segona RFEF al Nou Sardenya. Els escapulats han fet un gran partit i s’han imposat a l’Eivissa Illes Pitiüses per 3 gols a 0. Els balears s’estan jugant el play-off d’ascens a la Primera RFEF.

Inici impecable dels graciencs

Els de Gerard Albadalejo han tingut un inici de partit per recordar. Un doblet d’Albert Martí abans del primer quart d’hora ha donat inici a la festa al Nou Sardenya. El primer ha arribat al minut 9, assistit per David Jiménez, i el segon tan sols quatre minuts després, gràcies a una centrada de Pau López. Els escapulats han intentat augmentar la diferència durant la primera part, però els jugadors han marxat a vestidors amb dos gols a zero després dels primers 45 minuts.

Triomf al Nou Sardenya

L’Europa ha sortit igual de llançat al segon temps. Al minut 48, David Jiménez ha fet el tercer gol que tant ha cercat el seu equip a la primera part. El davanter gavanenc ha caçat un refús del porter a un xut de Pau López i ha trobat la xarxa amb un remat creuat. Al minut 80, David Jiménez ha tingut una altra gran ocasió i ha perdonat el quart, enviant la pilota als núvols. Els graciencs han continuat generant perill en atac, i des de l’inici del partit han estat ferms en defensa. L’Europa, tot i ser equip de la Tercera RFEF des de fa una setmana i no jugar-se res aquesta jornada, ha completat una gran victòria per 3 a 0.