recorregut marató barcelona 2023

La Marató de Barcelona 2022 tornarà a omplir de corredors la ciutat el diumenge, 8 de maig. Enguany, els esportistes tindran l’opció de fer una cursa de 42 quilòmetres, com és tradicional, o la nova competició de 10 quilòmetres creada aquest any pels corredors que no vulguin o no puguin afrontar una prova tan llarga.

A continuació, et detallem el recorregut de la Marató de Barcelona 2022 i t’especifiquem tots els carrers per on passarà la prova, que està pendent de la previsió del temps i que comportarà nombrosos talls de trànsit i afectacions en la mobilitat. Recorda que podràs seguir la cursa en directe a betevé.

La Marató de Barcelona 2022 manté el recorregut

El recorregut de la Marató de Barcelona del 2022 és el mateix que en les últimes dues edicions. La competició arrencarà de la plaça d’Espanya per agafar el carrer de la Creu Coberta i arribar fins al Camp Nou. Aquest serà el primer dels punts emblemàtics pels quals passarà la competició. Després, anirà per la travessera de les Corts, avinguda de Sarrià fins arribar al carrer de París i des d’allà enfilarà el carrer de Tarragona. Un cop arribin a la Gran Via, els corredors pujaran cap al carrer de Mallorca, passaran per la Casa de Batlló o la Sagrada Família i arribaran a l’avinguda Meridiana, on tenen l’equador de la competició.

Un cop superin el quilòmetre 22, situat a l’avinguda Meridiana, la Marató de Barcelona continuarà pel carrer de Bac de Roda, la Gran Via i la rambla de Prim. Després, els corredors hauran d’anar fins a la Torre Glòries per l’avinguda Diagonal i tornar-hi per arribar fins al passeig de Taulat. Des d’allà, s’enfilaran pel passeig de Garcia Faria cap a la torre Mapfre, Marina i Arc de Triomf. Els últims quilòmetres de la competició transcorreran per la ronda de Sant Pere, passeig d’Isabel II i avinguda del Paral·lel fins a la línia de meta situada a la plaça d’Espanya.

Recorregut Marató Barcelona 2022

Recorregut de la cursa de 10 quilòmetres de la Marató

La nova cursa de 10 quilòmetres de la Marató de Barcelona 2022 comparteix una part del recorregut de la competició tradicional. La primera part serà inversa perquè recorrerà els últims quilòmetres de la marató per arribar a l’avinguda del Paral·lel i pujar després pel carrer de Sants. A partir d’aquí, compartiran els primers quilòmetres de la cursa (gairebé vuit) per acabar, de nou, a la icònica arribada, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina davant les Fonts de Montjuïc.

El recorregut de la cursa de 10 km de la Marató de Barcelona