Noves equipacions per al CN Poble Nou de rugbi per a la temporada 2019-2020, un any que es presenta il·lusionant, tant pel que fa al conjunt masculí com en femení en la categoria sènior. Les samarretes mantenen els colors corporatius que identifiquen l’equip, però són una mica més entallades, fet que permet de forma pràctica que els rivals tinguin més dificultats per agafar-los de la samarreta. Amb la presentació de les equipacions també s’inicia la campanya de mecenatge del club de cara al nou curs esportiu. Aquesta campanya va lligada als nous objectius esportius del club, més ambiciosos.

Noves equipacions Poble Nou rugbi

Noves equipacions, però velles aspiracions

L’equip sènior masculí, després d’haver aconseguit un meritori sisè lloc al grup B de la Divisió d’Honor B, manté el gruix de jugadors que tan bons resultats van tenir la temporada 2018-2019. Per al curs vinent, la intenció dels jugadors és mantenir o millorar els resultats per intentar aconseguir disputar el play-off d’ascens a la Divisió d’Honor. L’equip començarà els entrenaments a principis d’agost i encara ha d’acabar de tancar alguns amistosos de pretemporada. A finals del mes es farà el sorteig de la Lliga que començarà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre.

Noves equipacions Poble Nou rugbi

L’equip femení es vol mantenir

El conjunt femení del CN Poble iniciarà més tard el Campionat de Catalunya, al mes d’octubre. En aquesta competició van acabar la temporada passada en sisè lloc després de molts canvis a l’equip. Per a aquest curs les jugadores volen refermar-se a la categoria i forma un grup homogeni. També hi ha l’objectiu d’aconseguir més difusió i participació en el rugbi femení a Barcelona. Els equips de base del CN Poble Nou començaran també les competicions més endavant. L’any passat gairebé  200 esportistes van formar part de la presentació dels equips de la temporada passada.