Prova de força la que han fet els responsables de la secció de rugbi del CN Poble Nou. Gairebé 200 jugadors del club poblenoví han ocupat literalment la rambla del Poblenou per presentar davant els veïns, els set equips que competiran aquesta temporada.

Una passejada de presentació

Ha estat una passejada festiva iniciada pels jugadors dels equips sèniors A i B. L’equip sènior, que competeix a la Divisió d’honor B, és el buc insígnia de l’entitat, però des del mateix club es mostren orgullosos del més petits. Nens i nenes, alguns de només sis anys, que formen part de l’escola del CN Poble Nou i que són una mostra evident del bon estat de salut de la secció de rugbi del club.

Passejada jugadors CN Poble Nou rugbiPassejada jugadors CN Poble Nou rugbi

Després de recórrer tota la rambla del Poblenou, des del carrer Pere IV fins a la platja del Bogatell, els jugadors han arribat al camp de la Mar Bella. Allà s’ha fet la tradicional fotografia de família i les fotografies de cadascun dels equips que formen part del club: sènior A i B, femení, sub 18, sub 16, sub 14 i l’escola. Després jugadors, delegats, entrenadores i famílies han pogut gaudir d’un dinar previ al partit que ha disputat l’equip sènior masculí davant el CAU València.

 

Passejada jugadors CN Poble Nou

 

Tunel i passadís pels jugadors del CN Poble Nou Rugtbi

“3 x 3: 9. Visca el Poblenou”

És el crit de guerra de tots els jugadors i jugadores del Club Natació Poble Nou. Una rima fàcil que de ben petits ja canten els nens de l’escola.