El 21 de juliol la natació catalana i l’espanyola debutaran als Mundials de Gwangju. Una de les nedadores amb opcions de medalla és Jessica Vall. L’esportista del CN Sant Andreu afronta amb optimisme el campionat.

Quatre mundials seguits

Per Jessica Vall, la cita de Corea serà la quarta participació en uns mundials de natació. L’any 2013 a Barcelona Vall va debutar per primera vegada en un mundial. A la seva prova, els 200 braça, va aconseguir arribar a les semifinals.

Dos anys més tard, a Kazan, va aconseguir la primera medalla mundialista. Ho va fer amb un bronze als 200 braça.

L’any 2017, a Budapest, Vall va classificar-se per a la final dels 200 braça i va acabar sisena en els 100.

A Gwangju, Vall participarà en les tres proves de braça: els 50, els 100 i els 200 metres, la prova preferida i amb la qual ja ha guanyat medalles mundials i europees.