Jugadors CF Muntanyesa
@Montanyesa1927

El CF Muntanyesa rebrà aquest diumenge, 17 d’octubre, a les 12 h, el CFJ Mollerussa. Dit d’una altra manera, el líder invicte de la categoria s’enfrontarà a un conjunt que només ha guanyat un partit lluny del seu camp. El partit es podrà seguir en directe per beteve.cat

Un líder sòlid i invicte

El grup 2 de la Primera Catalana ha tingut des de la primera jornada un equip a dalt de tot, el Muntanyesa. El conjunt de Nou Barris no ha perdut cap partit dels 11 disputats fins al moment. El balanç és gairebé immaculat: nou victòries i un empat, precisament a l’última jornada disputada contra el Martorell. Amb aquests resultats, l’equip de Dani Andreu és el líder amb 28 punts i un balanç de 29 gols a favor (el millor de la categoria) i sis en contra.

El Mollerussa, en mala ratxa

El Club de Futbol Joventut Mollerussa arribarà al Municipal de Nou Barris amb una mala dinàmica de resultats. El conjunt lleidatà només ha sumat un punt, un empat davant el Martinenc, en els últims tres partits. Aquesta mala ratxa els ha fet baixar des de la vuitena posició, ara fa tres jornades, fins a la tretzena.