Per primera vegda, el Barça tindrà quatre equipacions diferents en una mateixa temporada. I aquesta quarta samarreta ha estat presentada i amb un tret diferencial, la nova equipació blaugrana està inspirada en la senyera de Catalunya.

“Ho portem dins”

La nova samarreta, que es podrà adquirir a les botigues del Barça el 13 de novembre, neix amb el lema “Ho portem dins”. Una idea amb la qual el club “vol retre homenatge a les arrels i a la història del Barça ja que en 120 anys el club s’ha consolidat com una entitat oberta al món que entén l’esport com un fenomen que permet crear ponts entre persones. Tot, sense perdre la seva identitat lligada a Catalunya, a la seva cultura i als seus valors”.

Equipació masculina i femenina

El nou disseny, que a partir del 20 de novembre també es podrà comprar en els punts de venda oficials habituals, tindrà dues versions: la del primer equip masculí, amb el patrocini de Rakuten; i el femení, amb Stanley. La nova samarreta té un disseny contemporani amb les quatre barres traçades en diagonal sobre un fons groc. El mateix color que tindran els pantalons i les mitgetes.

La nova samarreta de Barça té moltes similituds amb la del primer equip de rugbi de la Unió Esportiva Santboiana. Una equipació que es va poder veure en el partit de Divisió d’honor que van disputar el conjunt de Sant Boi contra el FC Barcelona rugbi