Cartagena Barça amistós 131119
@FCBarcelona

El Barça ha superat el Cartagena per 0 a 2 en l’amistós en favor dels afectats pels aiguats i inundacions del mes de setembre a la zona. Els barcelonistes han posat la qualitat, en especial Riqui Puig, davant un equip que també ho ha intentat, sobretot en els últims minuts del matx. Carles Pérez i Alejandro Marqués han estat els autors dels gols barcelonistes. Ernesto Valverde deu haver pogut extreure algunes conclusions en un enfrontament que ha servit per veure en acció molts jugadors del filial.

Els sis del primer equip, titulars

Ernesto Valverde ha optat per un onze amb els sis jugadors disponibles del primer equip: Neto, Piqué, Junior Firpo, Sergi Roberto, Aleñá i Dembélé més Carles Pérez, que pertany al filial però que està en la dinàmica del primer. Amb domini territorial, Riqui Puig ha ofert certs detalls de qualitat i Dembélé ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat amb un xut que ha desviat el porter Esteve. Quique Saverio, també titular, ho ha tornat a intentar sense èxit abans del descans. El Cartagena també ha sortit amb perill puntual sense èxit, a excepció d’una pilota que ha tret Araújo.

Cartagena Barça amistós Piqué

Canvis a la segona meitat

Ja abans del descans, Valverde ha optat per no forçar jugadors com Gerard Piqué i Sergi Roberto, que han estat substituïts en el minut 36. A la represa han estat Dembélé i Junior Firpo els que no han tornat a trepitjar la gespa. Només Carles Aleñá, que gairebé no ha jugat aquesta temporada, i Neto han continuat en el partit. Per part del Cartagena ha sortit un vell conegut de l’afició barcelonina, Quim Araújo, exjugador del Muntanyesa i del Sant Andreu. El conegut com a Mag Araújo ha tingut una ocasió per desfer l’empat, però qui ha posat la màgia ha estat Riqui Puig, que ha aprofitat molt bé el matx per tornar a reivindicar-se davant l’entrenador barcelonista. El del filial ha fet algunes accions de mèrit aplaudides pel públic de l’estadi Cartagonova.

El Cartagena es defensa bé fins al minut 63

El Cartagena, equip del grup 4 de la Segona Divisió B, s’ha defensat força bé fins ben entrada la segona meitat. El control i les ocasions blaugrana han tingut premi amb el 0 a 1 que ha fet Carles Pérez, en una acció de Riqui Puig. La defensa murciana ha refusat i la pilota li ha caigut a Pérez, que ha aconseguit obrir el marcador. També cal destacar el debut de Hiroki Abe, el primer japonès que juga, encara que sigui en un amistós, al primer equip del conjunt barcelonista. El conjunt murcià ho ha intentat al final del matx amb més voluntat que encert i finalment Alejandro Marqués ha aconseguit en una bona jugada col·lectiva fer el 0 a 2 definitiu.