Muntanyesa

El Muntanyesa ha cedit els primers punts de la temporada després d’empatar a 2 al camp del Martorell. Un gol del local Jordi Pérez en el temps afegit fa que les de Nou Barris es deixin dos punts malgrat el doblet de gols de Sergi Arimany.

Empat en l’últim sospir

Després d’una primera part sense gols, els homes entrenats per Dani Andreu han obert la represa amb el 0 a 1 de Sergi Arimany. El Martorell però, ha empatat gràcies a una jugada d’estratègia que ha culminat Sanse en el minut 58. L’equip de Nou Barris s’ha tornat a posar per endavant en el marcador, en el minut 69, amb el segon gol d’Arimany però, quan semblava que el partit acabaria amb victòria del Muntanyesa, un gol de Jordi Pérez en el temps afegit ha segellat el definitiu empat a 2.