El Muntanyesa ha empatat contra San Cristóbal en un partit important per a la lluita pel play-off d’ascens. Amb aquest repartiment de punts, ambdós conjunts n’aconsegueixen un total de 39 a només sis jornades que acabi la competició.

El Sant Cristóbal s’avança en el marcador

L’afició del Muntanyesa era conscient de la transcendència de la jornada d’avui i ha començat a animar el conjunt de Raúl Paje només sonar el xiulet que iniciava el partit. Els de Nou Barris han sortit amb la intenció de tancar el San Cristóbal al seu camp i, quan perdien la pilota, la recuperaven ràpidament gràcies que estaven molt ben col·locats, però no han tingut encert de cara a porteria. A partir del minut 20 els papers s’han capgirat. Els egarencs s’han posat les piles i han pressionat molt l’àrea dels locals. Aquesta pressió els ha donat resultat i, en només un minut, han provocat un penal, però Eric Mourin, porter del Muntanyesa, ha evitat que la pilota toqués la xarxa. L’aturada no ha servit per donar ànims a l’equip de Nou Barris i al minut 31 Tom ha marcat el primer gol (0-1), resultat que s’ha mantingut fins al final del primer temps.

El Muntanyesa empata a la segona part

A la segona part, el Muntanyesa ha sortit amb intensitat per pressionar els de Terrassa i només ha necessitat cinc minuts perquè Moyano empatés el matx, aprofitant un llançament de falta d’Èric Ruiz (1-1). A mesura que anava avançant el partit, el joc s’ha anat igualant i ambdós conjunts s’han apropat a les àrees, però sense gaire perill. Finalment, cap dels dos equips ha aconseguit imposar-se a l’altre i la jornada ha acabat amb un empat que dona emoció a la zona d’ascens del play-off.