El jugador del Braça Ferrao ha tornat a jugar un partit de futbol sala, contra el Noia, després de tres mesos i mig de baixa en els quals s’ha perdut 17 partits. El brasiler ha sortit des del començament del partit per anar agafant rodatge i ha deixat anar molt bones sensacions. De fet, li ha calgut tan sols un minut per marcar el primer gol i demostrar, d’aquesta manera, tot el talent que s’amaga dins les seves botes.

Amb Ferrao no n’hi ha prou

Tot i el gol de Ferrao, el conjunt gallec ha capgirat el marcador. Després de l’empat a dos, semblava que els de Jesús Velasco podien remuntar, però el Noia ha fet dos gols més que deixava el partit molt complicat (2-4). Finalment, tot i les nombroses ocasions a la segona part, el Barça no ha pogut superar els gallecs i el marcador ha acabat amb el resultat final de 3 a 4. Tot i això, el conjunt blaugrana es manté líder en solitari a la lliga amb un total de 52 punts.