El Sant Andreu continua amb el frec a frec amb l’Europa després de superar l’Hospitalet (1-2). El partit el tenia controlat el conjunt quadribarrat (en aquest cas de blau) amb el 0 a 2 en 20 minuts amb els gols de Carreón i Albertito. A la segona meitat, però, un gol d’Adán al 73 ha posat en perill el triomf dels andreuencs.

Inici espectacular del Sant Andreu

El partit ha començat molt bé per als interessos del conjunt quadribarrat. Al minut 2, Fassani ha avisat amb una rematada de cap que ha marxat per sobre del travesser. I al minut 5 Carreón ha marcat el 0 a 1 després d’una jugada des de camp propi de Castillo, que ha fet una passada espectacular perquè el davanter andreuenc marqués amb qualitat. Els de Xavi Molist han continuat amb un joc vertical que ha permès a Pochito plantar-se davant Aliaga, que ha refusat el xut a córner al minut 13. El premi al domini del Sant Andreu ha arribat amb el 0 a 2 d’Albertito en un servei de banda que ha aprofitat el conjunt quadribarrat. L’Hospi, que feia quatre partits consecutius que no encaixava cap gol, n’ha rebut dos en només 20 minuts.

Patiment al final

El Sant Andreu ha continuat amb el domini del joc i de les ocasions. Fassani ha estat l’home més perillós del conjunt andreuenc i a punt ha estat de fer el 0 a 3 en un parell d’ocasions. Però el futbol és cruel i l’Hospitalet ha aconseguit retallar diferències gràcies a una rematada de cap d’Adán en el minut 73. Quedaven 17 minuts, tot un món, i els riberencs han buscat l’empat. Els de Xavi Molist han patit, però finalment han sumat tres punts per seguir de ben a prop el líder, l’Europa, que ha guanyat el seu partit en el temps afegit.