L’Espanyol B ha empatat 0 a 0 contra el Prat en la 25a jornada de lliga del grup tres de la Segona Federació. El conjunt blanc-i-blau no ha estat capaç de superar l’equip pota-blava i es torna a perdre una bona oportunitat de guanyar tres punts. De fet, els de Luis Blanco fa tres jornades que no guanyen.

Primera meitat sense gols

La primera part del partit entre l’Espanyol B i el Prat ha estat poc lluïda Els dos conjunts no han arriscat gaire en atac i han fet un joc molt segur prioritzant no cometre cap error que permetés marcar al rival. Les estadístiques parlen per si soles i és que cap dels dos equips ha xutat a porteria durant els primers 45 minuts.

El gol no arriba

A la segona meitat tant els blanc-i-blaus com el conjunt visitant s’han mostrat una mica més ofensius. Al minut, 51 Pau Salvans ha tingut una bona oportunitat pel Prat que Fortuño ha aturat amb seguretat. Per part de l’Espanyol B, Dacosta ha estat a punt de marcar al minut 56, però no ha aconseguit fer avançar els barcelonins. Ja al final del partit, amb els dos equips llançats a l’atac, Elhadji ha tingut la que probablement ha estat l’ocasió més clara del partit. El davanter del Prat, però, no ha estat capaç de materialitzar l’oportunitat.