El CN Sant Andreu ha rebut a la Pere Serrat al CN Mataró, en un duel a la part alta de la classificació de la Divisió d’Honor del waterpolo femení. Les jugadores entrenades per Javi Aznar han lluitat de valent per superar la línia defensiva de l’equip de Dani Ballart, però els hi ha faltat efectivitat en els primers minuts i finalment han caigut per un ajustat 7 a 9. El CN Sant Andreu se situa quart a la classificació i el CN Mataró segon, amb un partit menys, i a les portes de la Final Four de la Champions a finals d’aquest mes de març.

Manca d’efectivitat del CN Sant Andreu els dos primers quarts

El CN Sant Andreu i el CN Mataró han començat concentrats però han notat l’alta càrrega de partits en aquest punt del calendari. Tant el conjunt andreuenc com el mataroní han patit per generar perill i els ha costat agafar ritme de partit. Al finalitzar el primer quart, el CN Mataró tenia un mínim avantatge d’1 gol a dos, que s’ha ampliat mínimament al descans, amb un 2 a 4 favorable a les jugadores de Dani Ballart. La manca d’efectivitat andreuenca durant aquests minuts ha estat el detall que ha marcat la diferència.

El CN Sant Andreu ha plantat cara però ha acabat encaixant una derrota

Tot i l’avantatge del Mataró, el Sant Andreu ha plantat cara a un dels millors equips de la lliga, i, tot i anar sempre per darrera en el marcador, ha pogut lluitar per igualar el matx. El tercer període ha acabat amb 5 a 7 favorable a les visitants, i en els últims minuts no han estat suficients per doblegar les mataronines. Finalment el partit ha acabat amb una derrota per 7 gols a 9.

Les andreuenques queden situades en quart lloc a la classificació de la Divisió d’Honor femenina, mentre que les mataronines se situen segones només per sota del CN Sabadell, amb un partit menys per jugar i preparades per jugar les semifinals de la Champions a finals d’aquest mes de març.

Les valoracions dels entrenadors, Javi Aznar del CN Sant Andreu i Dani Ballart del CN Mataró