[VALLÈS VISIÓ] Els homes de Josep María Marsà han sortit a la pista per totes després de la derrota que van patir a Mallorca i que els va agafar per sorpresa, però no han estat del tot concentrats al llarg del partit i el JAC Sants tampoc no ha posat les coses fàcils al recanvis.

Partit igualat

Al primer període, el JAC Sants ja s’ha posat per davant i ha tancat els primers 10 minuts 7 punts per sobre, 13 a 20. El segon període el rival encara dominava la situació però el Mollet ha anat a poc a poc escurçant la diferencia i a la meitat del partit a l’electrònic es podia veure 37 a 41, amb els molletans 4 punts per sota. Al tercer quart el recanvis ha aconseguit l’empat però el rival ha remuntat i no ha estat fins a l’últim període que el partit s’ha acabat de decidir. Els recanvis s’ha avançat al marcador i punt a dalt punt a baix, en els últims minuts encara no estava clar qui s’enduria la victòria. I finalment ha estat els recanvis qui es trobava per sobre al marcador 68 a 67, quan el partit ha arribat al final.

El millor jugador del partit ha estat Javier Rodríguez amb 23 punts anotats i un total de 15 rebots.