El Sant Andreu perd a casa contra el Peralada per 1 a 2 a la dotzena jornada del grup 5 de la Tercera Divisió i cau de les places de play-off. Els andreuencs han dominat el joc però no han concretat cap de les ocasions que han generat al llarg del partit. El Peralada, d’altra banda, si que ha aprofitat les seves oportunitats per trencar amb la ratxa d’imbatibilitat dels locals al Narcís Sala i endur-se els tres punts de Barcelona.

El domini andreuenc no evita el gol rival

El Sant Andreu ha intentat des de l’inici del partit apropar-se a la porteria del Peralada, però sense les idees clares, buscant la última passada per obrir línies sense encert, fins que al minut 18 una passada al fons ha acabat amb un centre de Llamas des de la dreta de l’àrea rival i ha tingut la primera ocasió, amb un cop de cap que s’ha marxat lleugerament desviat. Poc després, el Peralada ha gaudit d’una doble ocasió que a punt ha estat d’acabar en gol.

Aquest primer avís del conjunt alt-empordanès no ha estat acatat pel conjunt dirigit per Mikel Azparren, ja que al minut 27 de partit el Peralada ha marcat un gol olímpic amb la col·laboració de Segovia, que a primer instància semblava que l’havia blocat. La reacció del Sant Andreu no ha trigat a arribar i, en el minut 29, una jugada des de la banda esquerra ha acabat amb un xut de Josu des de la frontal que s’ha marxat per ben poc per sobre del travesser. La primera part ha finalitzat amb el marcador de 0 a 1 favorable al Peralada.

Segona meitat amb molta tensió

A l’inici de la segona part, el Peralada ha clavat la segona estaca al conjunt adreuenc. En el minut 55, Ritxi ha disparat una canonada des de tres quarts de camp aprofitant la mala col·locació de Segovia, on de nou ha estat clar protagonista del gol encaixat. Aquesta vegada, però, el Sant Andreu sí que ha aconseguit reaccionar a temps gràcies al gol de Roger en el minut 65, que ha enviat la pilota a l’interior de la porteria amb una bona rematada de cap després d’un fora de banda llarg des de la dreta de l’atac quadribarrat.

Després del gol, el Sant Andreu ha anat a totes per almenys empatar el matx, mentre que el Peralada s’ha dedicat a perdre el temps en la mesura que podien. En el minut 73 ha gaudit d’una ocasió claríssima de gol i pocs minuts després, en el 79, Alcover ha engaltat una pilota que ha obligat el porter del Peralada a fer una bona aturada. Els de Mikel Azparren dominaven i gaudien d’oportunitats però no les han sabut aprofitar. En el descompte, els quadribarrats han tingut una última oportunitat, un cop de cap d’Elhadji que s’ha anat lleugerament desviat. Al final, el Sant Andreu ha acabat perdent el partit i ha sumat la segona derrota de la temporada, la primera al Narcís Sala.