El FC Barcelona d’hoquei herba ha caigut davant el líder de la categoria, l’Atlètic Terrassa, en la tercera jornada de la Divisió d’Honor masculina (2-3). El conjunt barceloní continua sense conèixer la victòria i suma un punt de nou possibles.

Molta igualtat a la primera meitat

Els dos equips han començat el partit amb molta intensitat. El FC Barcelona ha intentat aconseguir la possessió, però l’Atlètic Terrassa no ho ha posat fàcil i Lluís Mele ha avançat els egarencs al minut 3. Una gran reacció de l’equip d’Oriol Torras ha permès aconseguir l’empat al minut 12 amb un gol de Nil Escudé. Un minut després, l’àrbitre ha assenyalat un penal a favor del Barça, però el porter de l’Atlètic Terrassa ha evitat l’empat.

El FC Barcelona ha millorat al segon quart, arribant amb molt de perill a l’àrea contrària i provocant fins a tres penals córner. Tot i el perill del conjunt local, el marcador no s’ha mogut i els dos equips han marxat al descans amb 1-1 al marcador.

Superioritat visitant als quarts finals

El tercer quart ha començat amb una gran versió del líder de la Lliga, l’Atlètic Terrassa, que ha estat molt superior al Barça i ha aconseguit avançar-se al marcador al minut 9 gràcies a un gran gol de Pepe Cunill. Els d’Oriol Torras han provocat un penal córner a l’últim minut però no han aconseguit empatar el partit abans del quart final.

Durant l’últim quart, els dos conjunts han arriscat i han provocat diversos penals córner. Tant l’Atlètic Terrassa com el FC Barcelona han aconseguit dos gols per aquesta via. El Barça ha jugat sense porter els últims minuts buscant el gol de l’empat, però el marcador final ha estat de 2-3.

El Barcelona continua sense conèixer la victòria

El balanç del conjunt barceloní en aquest inici de lliga és d’un empat i dues derrotes. Després de tres partits, els d’Oriol Torras sumen un punt de nou possibles. El FC Barcelona buscarà la seva primera victòria contra el CD Terrassa el proper 17 de novembre.