joan capdevila espanya
Foto: RFEF

Falten 48 hores per al dia més important en la trajectòria esportiva de les jugadores de la selecció espanyola de futbol. Les futbolistes dEspanya ja han fet història al Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda, però diumenge (20 d’agost, a les 12 hores), tenen una cita amb l’eternitat. La final de la Copa del Món contra Anglaterra és el partit de les seves vides, i les integrants de La Roja han rebut un missatge motivador i emotiu de tot un campió del món: Joan Capdevila.

El lateral dret de la selecció espanyola masculina campiona del món a Sud-àfrica el 2010 ha donat alguns consells inspiradors a les jugadores de la selecció de Jorge Vilda: “Gaudiu moltíssim de tot, sou unes privilegiades al planeta”, ha escrit Capdevila a Twitter. A més, el responsable actual de les relacions institucionals del RCD Espanyol ha mostrat el seu suport passi el que passi: “Tots estem pendents de vosaltres, us donarem suport passi el que passi, amb total orgull per on heu arribat”.

Joan Capdevila ressalta el sentiment d’equip

Una de les claus, segons Capdevila, per afrontar una final d’un Mundial és el paper que tindrà cada jugadora, independentment de si juga o no juga. “Totes sumeu i aporteu, creieu-me, les que juguen i les que no. Sou un equip i cada detall en un dia tan important suma. He explicat mil vegades com em va ajudar Víctor Valdés al vestuari en cada partir del 2010″. Aquest és el missatge sencer de Joan Capdevila a les xarxes.