Pere Milla ja és oficialment jugador de l’Espanyol. Aquest dimecres al migdia ha estat presentat en roda de premsa al costat del director general, Mao Ye, i del director esportiu, Fran Garagarza. El nou jugador perico, que vestirà el número 11, ha definit el dia de la seva presentació com “el millor de la seva vida”.

Pere Milla, el primer fitxatge de l’Espanyol

Pere Milla aterra a Barcelona després de cinc temporades a l’Elx, on s’ha erigit en un dels màxims golejadors de l’equip. El davanter, que també pot ocupar la posició de migcampista, ha disputat 133 partits i ha marcat 25 gols amb el club anterior. Milla va començar la seva carrera al Lleida Esportiu i ha anat pujant divisions fins a acabar a l’Elx, l’equip on ha estat més anys. Actualment, arriba a Barcelona per tornar a l’Espanyol, a Primera Divisió.

La primera opció de Pere Milla sempre va ser l’Espanyol

“Jo volia ser aquí. Quan em vaig adonar que l’Espanyol s’interessava en mi vaig tenir clar que volia anar-hi”. Aquesta ha estat una de les primeres declaracions que ha fet el davanter davant la premsa. El lleidatà sempre ha deixat clar que, per moltes ofertes que li arribessin, l’equip perico era la seva primera opció.

Pere Milla no s’ha oblidat del record cap a la seva família, sobretot del seu oncle patern, que ha estat la figura que li ha inculcat els colors blanc-i-blaus des de ben petit. Era justament ell qui el vestia amb els colors pericos i ja li deia “tu has de ser de l’Espanyol”. Ara el jugador se sent molt orgullós de poder complir el somni del seu tiet.