javier tebas guardiola
Foto: EFE

El president de La Lliga, Javier Tebas, ha tornat a criticar amb duresa el Manchester City. L’equip entrenat per Pep Guardiola va superar el Sevilla als penals en la final de la Supercopa d’Europa, i Tebas no va desaprofitar per lloar l’equip andalús i qüestionar el conjunt de Guardiola.

En una publicació a X, Javier Tebas no es va mossegar la llengua contra el City: “El missatge del Sevilla en aquests dies malastrucs és espectacular. La sostenibilitat, el treball i la competitivitat de la teva Lliga donen la cara amb força davant un model de dèficit malbaratament. Enhorabona i gràcies per l’enorme imatge que heu donat!”.

El Manchester City no és l’equip que més gasta

A Guardiola i al Manchester City se’ls acusa que guanyen títols gràcies als diners, però el balanç dels darrers cinc anys situa els blues per sota del “top 10” de la competició anglesa. Si ho repassem des de l’arribada del tècnic català a Manchester, el balanç els situa en tercera posició per darrere del Manchester United i el Chelsea i molt a prop de l’Arsenal, equips que en els darrers anys no han guanyat ni de bon tros tots els títols que ha aconseguit el City.