L’exjugador de l’Espanyol, Joan Capdevila i el nou fitxatge, Pere Milla, dos pericos lleidetans, han conversat aquest dijous en una videotrucada que ha penjat el club blanc-i-blau a xarxes. En aquesta xerrada han parlat sobre els moments que han compartit.

La xerrada entre Joan Capdevila i Pere Milla de fa uns mesos

Fa menys d’un any que els dos jugadors es van trobar a Elx, quan Pere Milla encara era jugador il·licità. En aquell moment Joan Capdevila ja li va comentar al davanter que havia d’acabar a l’Espanyol. El flamant fitxatge perico ja va deixar clar que volia vestir la samarreta blanc-i-blava.

També han conversat sobre un partit solidari en què van coincidir l’any 2014 a Tàrrega. En aquell partit es recaptaven fons a favor de l’Associació Afectats Addiccions Ningú Fora de Joc. El duel enfrontava l’equip local contra jugadors de Primera i Segona Divisió, en el qual es trobaven els dos jugadors.

La conversa ha acabat amb Pere Milla prometent a Capdevila que si marca aquest dissabte contra el Racing de Santander a l’Stage Front Stadium li dedicarà la celebració.