Raphinha contra el Getafe
Sara Gordon - FC Barcelona

Després de les seves expulsions a la primera jornada de Lliga contra el Getafe, Xavi Hernández i Raphinha ja saben les seves sancions. El Comitè de Competició ha decidit sancionar sense jugar dos partits tots dos jugadors, cosa que els farà perdre els partits contra el Cadis al Lluís Companys i contra el Vila-real a la Ceràmica. Cap dels dos podrà ser-hi, doncs, en el debut en Lliga a la nova casa del Barça.

Les sancions de Xavi i Raphinha

En el cas de Xavi, ha estat sancionat per les protestes contra l’àrbitre. És la primera expulsió a què el tècnic egarenc s’enfronta sent al capdavant del Barça. Tot i això, no és la primera sanció que ha de complir. L’entrenador culer va haver de veure el partit contra el València de la temporada passada des de la grada després de complir cicle d’amonestacions.

Pel que fa a Raphinha, el davanter ha estat sancionat per “colpejar un adversari amb el braç amb força excessiva, quan la pilota estava en joc, però no en disputa entre tots dos”. El Barça podrà recórrer les dues sancions, si ho creu convenient, al Tribunal d’Apel·lació.