Neymar al Barça

El nou director esportiu del Barcelona, el brasiler Deco, ha explicat les raons per les quals el fitxatge de Neymar no es va acabar duent a terme tot i que durant alguns dies va sonar amb molta força.

Problemes econòmics del club

“Tots saben que en aquest moment, malauradament, amb la nostra situació financera, era impossible fer una contractació com aquesta”, ha dit Deco en una entrevista al portal brasiler Ge, en al·lusió a Neymar, que poc després de no poder fitxar pel Barça va anunciar el seu fitxatge per l’Al-Hilal saudita.

Deco ha assegurat que perquè es pogués produir el retorn de Neymar al Barcelona, club que va defensar entre el 2013 i el 2017, es necessitava un acord amb el París Saint-Germain. “Això no va passar i era una situació que es necessitava perquè fos viable per la situació financera del club”, ha afegit el nou director esportiu.

Ganes de tornar al Barça

L’exjugador blaugrana fa setmanes que exercia el seu nou càrrec de forma oficiosa, però ara ha acabat d’integrant-se en l’estructura del club. “Sempre vaig ajudar el Barcelona com a consultor des de l’elecció del president. La invitació va sorgir i vaig considerar interessant el desafiament. És una manera important d’ajudar el club en aquest moment”.