L’explosió d’Ansu Fati, com a jugador del primer equip del Barça, ha fet que tothom es refereixi i parli del davanter blaugrana. Un dels últims a fer-ho ha estat Josep Maria Minguella. L’exagent de futbolistes ha explicat al programa ‘La porteria’, de betevé, que va acollir a casa seva tota la seva família i que el pare del jugador es va comportar molt malament amb ell i que podria ser un problema per les relacions entre el club i el jugador.

La sensatesa d’Ansu Fati

Durant el programa, Josep Maria Minguella ha explicat quina ha estat la seva relació amb el jugador. De fet, qui va portar el davanter a Barcelona va ser Josep Maria Minguella júnior. Durant dos mesos, tota la família Fati va viure a la casa de l’exagent de jugadors. Segons Minguella, “el que finança la majoria de coses relacionades amb Ansu Fati soc jo. Vaig tenir tota la família (els pares, el germà, la germana, etc.) a casa meva. No és cap mèrit perquè jo no faig centrades ni rematades, però que consti”. A més, Minguella ha afegit que el pare del jugador va rebre uns diners i que des d’aleshores ja no he tornat a saber res d’ell. No s’ha portat gens bé i si algun dia me’l trobo li diré que no es va comportar com calia i que és una mala persona”.

La sort de no ser comunitari

Josep Maria Minguella també ha explicat un altre fet important pel qual Ansu Fati va venir a Barcelona i no va marxar a un altre club europeu. El col·laborador del programa ‘La porteria’ ha explicat que el jugador “no tenia el passaport comunitari i jo l’hi vaig aconseguir. Però si arriba a ser comunitari, ell tenia moltes ganes de marxar a Anglaterra. Aquesta és la realitat i a cadascú la seva medalla”.

El record de Bojan

Respecte a la part esportiva, Minguella ha reconegut que Ansu Fati és un jugador amb unes grans qualitats per estar en el primer equip del Barça i que “sobretot té el suport i la confiança de l’entrenador Ronald Koeman i del seleccionador espanyol, Luis Enrique. Però no oblidem que coses semblants a les d’Ansu es deien de Bojan Krikc quan tenia 17 anys i havia fet dos gols més que Ansu i mira com va acabar”.