L’Espanyol ha iniciat el debut a Segona gairebé de la millor manera possible. Dues victòries i un empat han situat els blanc-i-blaus a la part alta de la classificació. Els jugadors reconeixen el bon moment de l’equip, però afirmen que la temporada no serà fàcil. Fernando Calero diu que “no ens hem de confondre.”

Un Calero diferent

El defensa afirma que aquesta temporada s’està trobant millor que el curs passat. Considera que “l’any passat no em trobava bé. No vaig poder fer la pretemporada sencera i per això no vaig rendir al meu millor nivell. Aquesta vegada he pogut entrenar-me des de l’inici i he canviat el xip. També l’entrenador m’ha ajudat en el procés de corregir coses i de millorar”.

En l’àmbit personal, Calero assegura que “de les coses dolentes se n’aprèn encara més. Tinc molt clar que hauré d’estar més concentrat i no enfonsar-me quan les coses no vagin bé, una cosa que segur que passarà al llarg de la temporada”.

Un inici molt bo

Respecte al bon inici de temporada de l’equip, amb victòries davant l’Albacete i l’Oviedo i un empat amb el Mallorca, el defensa blanc-i-blau s’ha mostrat satisfet, però també ha advertit que “no ens hem de confondre. No serà fàcil. La Segona Divisió és molt complicada i caldrà tenir il·lusió, però també treball al màxim en cada partit. La temporada és molt llarga i el més important és estar a dalt de tot al final de la competició”.

Pel que fa a la possible marxa de jugadors, quan queden pocs dies per tancar-se el mercat de fitxatges, Calero afirma que “nosaltres estem centrats en la competició. No pensem en el mercat de fitxatges. Ens agradaria que ens quedéssim tots els que som ara, però entenc que el mercat es mou i que pot haver-hi novetats en els pròxims dies”.