El RCD Espanyol ha iniciat una campanya per a tots els socis blanc-i-blaus que tinguin negocis perquè es donin a conèixer i fer algun tipus de promoció a través de la pàgina web del club. La iniciativa forma part del projecte Pericos solidaris i porta el nom de “Compta amb nosaltres”.

Els nosaltres de l’Espanyol

En un comunicat emès pel club blanc-i-blau, l’entitat afirma que la iniciativa neix “en un moment d’incertesa a causa de la pandèmia de la covid-19. Som conscients de les dificultats que estan travessant molts dels nostres socis. És per això que, des del RCD Espanyol de Barcelona, volem estar més a prop que mai dels nostres seguidors. El club posa en marxa una iniciativa per ajudar tots els aficionats pericos amb petits negocis i donar-los visibilitat, amb l’objectiu que a poc a poc puguin recuperar la normalitat”.

La iniciativa està impulsada per l’Àrea Social de l’entitat blanc-i-blava i forma part del programa Pericos solidaris. Amb la campanya “Compta amb nosaltres” s’oferirà a tots els negocis liderats per socis i sòcies del RCD Espanyol l’oportunitat de donar-se a conèixer i llançar alguna promoció o avantatge a través de la pàgina web oficial del club.

Com funciona la campanya

Aquells associats i empreses interessades han d’enviar un correu electrònic a marketing.social@rcdespanyol.com en què identifiquin el seu sector professional (oci, hostaleria, turisme, moda, etc.), dades de l’empresa i avantatge o promoció que ofereixen al soci del club blanc-i-blau. Un cop des de l’Àrea Social s’hagi contactat amb l’empresa interessada, les promocions vinculades a negocis periquitos seran publicades en el web de l’Espanyol perquè tots els socis i sòcies les puguin aprofitar.

L’Espanyol assegura que “en aquests moments de dificultat els seguidors del RCD Espanyol ens necessitem els uns als altres més que mai. El club també està al teu costat. Compta amb nosaltres!”.