Leo Messis’ha recuperat de la lesió

al soli de la cama dreta que l’ha impedit debutar amb el Barça aquesta temporada 2019/20. El crac argentí es va lesionar abans de la primera jornada de lliga i estarà a punt per disputar el primer partit de la fase de grups de la Champions contra el Borussia Dortmund. El davanter, juntament amb Neto, és la principal novetat de la convocatòria.

Messi es va ressentir de la lesió

Messi

, que en un principi, estava recuperat per disputar la segona jornada davant el Betis, es va ressentir de les molèsties al soli i finalment el procés de recuperació ha estat més llarg del que s’esperava en un primer moment. Després del darrer partit del Barça a la lliga, el davanter s’ha exercitat dues vegades amb el grup.

Neto i l’argentí tenen l’alta mèdica

El porter blaugrana s’estrenarà per primera vegada en una convocatòria oficial amb el Barça. Els dos jugadors han rebut l’alta mèdica i estan disponibles per al pròxim partit.

Convocatòria de 22 jugadors

L’entrenador blaugrana, Ernesto Valverde, ha convocat un total de 22 futbolistes per a l’estrena del Barça a la Lliga de Campions contra el Borussia Dortmund. El tècnic haurà de descartar-ne quatre. L’expedició blaugrana viatja aquest dilluns cap a la localitat alemanya de Dortmund i el dimarts disputarà el primer partit de la fase de grups contra l’equip que entrena Lucien Favre.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1173568278616317952