El Sant Andreu s’ha vist les cares amb el Cerdanyola a la quarta jornada de Tercera Divisió. Els quadribarrats han empatat 1 a 1 i sumen un punt al Narcís Sala, on es mantenen invictes. Amb aquesta empat l’equip de Mikel Azparren se situa amb 6 punts a la classificació.

Domini sense gols pels andreuencs

El Sant Andreu ha sortit amb les idees clares al primer temps i durant els primers minuts de joc s’ha mostrat molt actiu defensivament i ofensiva, buscant espais en la defensa del Cerdanyola. Vora la mitja hora de partit ha arribat la primera ocasió del partit pels andreuencs. Una centrada rasa de Llamas ha deixat Juanan davant la porteria; aquest ha rematat sense empenta i Briones ha capturat l’esfèric sense cap problema. Vuit minuts més tard Juanan, després de rebre una passada de Llamas, ha provat sort amb un xut des de fora de l’àrea molt ajustat que novament Briones ha aturat amb seguretat. L’última ocasió del primer temps ha estat per Ton Alcover amb un llançament de falta que ha sortit per la línia de fons.

El Cerdanyola empata a l’últim minut

L’inici del segon temps ha servit al Sant Andreu per seguir mostrant el seu caràcter ofensiu, Juanan ha estat a punt d’inaugurar el marcador amb un xut des de dins de l’àrea, però Briones l’ha enviat a córner. Ton Alcover ha enviat la pilota al segon pal i Carroza ha estat l’encarregat de rematar amb el cap i obrir la llauna pels quadribarrats. Al minut 73, Josu ha estat a punt d’ampliar les distàncies amb el Cerdanyola, ha rebut una pilota dins de l’àrea i al xutar l’ha enviat al travesser. El Cerdanyola ha aprofitat l’única ocasió clara al minut 89 i ha empatat el partit amb una rematada de cap per deixar el resultat final d’1 a 1. Llamas ha tingut la victòria amb un gol anul·lat que ha fet enfadar molt als aficionats del Narcís Sala.