L’Espanyol B ha perdut la condició d’invicte aquesta tarda a Lleida. El conjunt de José Aurelio Gay, que no havia perdut durant les tres primeres jornades, ha caigut al Camp d’Esports per 2-1. Els locals han dominat la majoria del partit i s’han dut els tres punts gràcies als gols de Joan Oriol i Joanet López.

El Lleida colpeja primer amb un golàs

La primera part ha tingut poc ritme i les ocasions han estat escasses. El Lleida ha estat el dominador del joc, ja que ha anat de menys a més a mesura que avançava la primera meitat. Els conjunt lleidatà ha arribat per davant al marcador al descans gràcies a un golàs de Joan Oriol, que ha sorprès Adri López amb un xut ben col·locat des de fora de l’àrea.

Joanet López sentencia l’encontre

El segon temps ha començat amb un bona oportunitat per l’Espanyol. Nico Melamed ha servit una falta propera a l’àrea i el seu xut ha obligat Pau Torres a estirar-se. No obstant això, el Lleida ha encarrilat el partit al minut 55, aprofitant una badada de la defensa perica, que ha permès que Marc Martínez assistís Joanet López, que ha definit tot sol dins l’àrea petita per fer el segon dels locals. Poc després, l’Espanyol ha estat a punt de retallar distàncies, però la rematada de cap de Ricard Pujol s’ha estavellat al pal. El conjunt visitant ha retallat distàncies al temps afegit per mitjà de Nacho, però ja era tard perquè els blanc-i-blaus impedissin el triomf local.