El Mediterrani ha perdut per 9 a 13 contra el Dunaujvaros en l’anada dels quarts de final de la Woman Champions League. El conjunt que entrena Marian Díaz s’ha trobat davant un equip fort físicament que ha decidit el partit en el primer i tercer quarts.

El Dunaujvaros comença fort

El Club Esportiu Mediterrani sabia que el partit contra el Dunaujvaros no seria fàcil. El conjunt de Marian Díaz n’ha estat conscient des d’un bon inici. Les visitants han aconseguit acabar el primer quart per 1 a 4. Després d’aquest primer parcial, les santsenques han calmat els nervis inicials i han aconseguit empatar el període i han acabat amb un 4 a 7 abans del descans. El partit s’ha jugat a la piscina de la UE Horta.

El Mediterrani reacciona

A la segona part, el Dunaujvaros ha tornat a repetir el guió de l’inici del partit Gràcies a un parcial d’1 a 4 en el tercer període, les hongareses han arribat a l’últim tram del partit amb un 5 a 11 a favor seu. L’últim quart ha tingut un guió diferent gràcies als encerts de Paula Prats i Paula Crespi. Les dues jugadores han estat les màximes golejadores del partit amb 3 gols cadascuna. El parcial de 4 a 2 de l’últim quart ha permès el Mediterrani acabar el partit amb el marcador de 9 a 13. El pròxim 25 de febrer, les santsenques jugaran la tornada, a Hongria, amb l’obligació de remuntar 4 gols per continuar en la màxima competició europea.