L’Atlètic-Barceloneta s’ha endut el derbi de la jornada 14 contra el CN Barcelona. El partit, que ha acabat amb un resultat de 16-9, s’ha decidit en la segona part gràcies al fons d’armari del conjunt d’Elvis Fatovic.

Inici de partit molt igualat

L’Atlètic-Barceloneta ha començat dominant el partit i només li ha calgut dos minuts del primer temps per posar-se 2 a 0 al marcador. Tot i això, el CN Barcelona no s’ha rendit i ha aconseguit arribar al final del primer quart amb un ajustat 3 a 1.

En el segon període, el conjunt de Víctor González ha reaccionat i ha començat marcant ben aviat. Malgrat tot, l’alegria no els hi ha durat gaire i l’Atlètic-Barceloneta ha marcat dos gols de seguida, que han suposat el 5 a 2. La diferència de tres gols s’ha mantingut fins al descans amb el 8 a 5.

A la segona part, l’Atlètic-Barceloneta no falla

Després del descans, el conjunt d’Elvis Fatovic han continuat augmentat el ritme de fer gols i han aconseguit obrir un forat important amb el 10 a 5. Al final del tercer període el resultat era de 13 a 8 favorable als locals. L’Atlètic-Barceloneta, que arribava al partit després de guanyar la Copa del Rei, ha trigat a desempallegar-se del rival.

En l’últim període, els de la piscina de Sant Sebastià han pogut augmentar les diferències fins el 16 a 9 definitiu. Marc Larumbe, amb quatre gols, ha estat el màxim golejador del partit.