El Club Esportiu Mediterrani s’ha classificat per a la final de la Copa de Rei de waterpolo després d’imposar-se al Centre Natació Mataró per 7 a 6. Amb aquesta classificació, el Medi tornarà a disputar una final de Copa, 23 anys després de fer-ho per última vegada.

Una semifinal molt igualada

El partit entre el Mediterrani i el Mataró ha estat molt disputat des d’un bon inici. Igualtat màxima en el marcador amb parcials de 2 a 2 en el primer i el segon períodes. Aquests parcials han fet que al descans el resultat fos un ajustat empat a 4.

El tercer període ha estat clau per al conjunt de Jahzeel Martínez. Un parcial de 2 a 0, gràcies als gols de Guillem García i Javier Gorría, feien que el Mediterrani entrés a l’últim quart amb un 6 a 4 al seu favor. El Mataró ho ha intentat a l’últim període però el parcial d’1 a 2 per als de Beto Fernández ha estat insuficient.

Ramon Sentís, jugador CE Mediterrani

Una final històrica

Serà la primera vegada que el Mediterrani i l’Atlètic-Barceloneta s’enfrontin en una final de Copa. L’última vegada que el conjunt de Sants la va disputar va ser l’any 1996.