El Club Esportiu Mediterrani ha superat el Club Natació Sabadell en els quarts de final de la Copa del Rei per 9 a 7. Els santsencs han patit per aconseguir la classificació.

El Mediterrani pateix per arribar a la semifinal

El partit ha començat molt igualat, això sí, amb un Mediterrani per davant en el marcador tot el primer quart, que ha finalitzat 3 a 2 pels de Jahzeel Martínez. En el segon quart els de Sants han ampliat la diferència de gols amb un parcial de 4 a 2, i han deixat el 7 a 4 al descans.

El tercer quart s’ha iniciat amb un Sabadell amb ganes d’entrar en el partit i complicar-li les coses al Medi. Un parcial de 1 a 3 ha deixat el 8 a 7 en el marcador. El darrer quart ha servit per refermar la victòria del Mediterrani amb una gran lluita defensiva i un únic gol que ha donat el passi als santsencs amb el resultat final de 9 a 7.

La primera semifinal la disputaran el Barcelona i l’Atlètic-Barceloneta. Els cenebistes s’han classificat després de superar el Canoe a la tanda de penals, mentre, que els mariners han guanyat al Terrassa per 10 a 4.