El Sant Andreu ha perdut amb el Mataró per 7 a 5, en els quarts de final de la Copa del Rei de waterpolo. Els mataronins jugaran la semifinal contra el Mediterrani, que ha superat el Sabadell per 9 a 7.

El Sant Andreu aguanta el dos primers quarts

El primer quart ha estat molt igualat malgrat que el Sant Andreu s’ha avançat en el marcador; els de Dani Ballart han vist com el Mataró igualava a dos gols en el darrer segon del quart. El segon període ha seguit la igualtat entre els dos conjunts amb dos gols per a cadascun d’ells, que han deixat l’empat a 4 al descans.

En el tercer quart el Mataró ha estat l’únic a marcar. S’ha situat per davant en el marcador per primer cop en el partit amb el 5 a 4. En el darrer quart el Mataró ha refermat el seu passi a la semifinal amb un parcial de 2 a 1. El resultat final del partit ha estat de 7 a 5.

L’altra semifinal la jugaran el Barcelona i l’Atlètic-Barceloneta. Els cenebistes s’han classificat després de superar el Canoe a la tanda de penals, mentre que els mariners han guanyat el Terrassa per 10 a 4.