L’Atlètic-Barceloneta, amb casquet blanc, s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després de guanyar el Terrasa per 10 a 4. El rival dels mariners a les semifinals serà el Barcelona, que ha eliminat als quarts de final el Canoe.

L’Atlètic-Barceloneta imposa el seu ritme

L’Atlètic-Barceloneta és el gran favorit a fer-se amb la Copa i des d’un bon inici ha marcat el ritme que més li convenia davant el Terrassa. Intensitat defensiva i efectivitat en atac. En aquest aspecte a la primera part han destacat Alberto Munárriz i Felipe Perrone amb dos gols cadascú. Al descans el marcador era de 7 a 4 favorable als barcelonins.

En el tercer quart, els dos equips han intensificat la defensa i ho han fet de tal manera que cap dels dos ha aconseguit marcar. La sequera golejadora s’ha trencat en l’últim i definitiu període. Ha estat l’Atlètic-Barceloneta qui ha marcat tres gols i ha segellat la victòria i l’accés a les semifinals de la Copa.