L’Atlètic-Barceloneta serà el primer finalista de la Copa del Rei de waterpolo després de superar sense problemes el CN Barcelona per 12 a 4.

L’actual campió de la Copa del Rei continua sent el favorit

L’Atlètic-Barceloneta ha ensenyat les seves cartes per revalidar el títol de la Copa del Rei de waterpolo. El partit ha començat amb una molt bona defensa marinera que l’equip cenebista no ha pogut penetrar. El marcador dels homes entrenats per Toni Esteller no s’ha mogut en una primera part en què l’Atlètic-Barceloneta ha marxat al descans amb un parcial de 6 a 0 que ha sentenciat el partit. En la segona part, tot i el gol de Víctor Flores del Barcelona, als de Chus Martín han continuat manant el joc per acabar el partit amb el resultat de 4 a 12.

La final la disputaran contra el CE Mediterrani, que ha superat l’amfitrió del campionat, el Mataró.