Matías Pascual va arribar al Palau ara fa sis anys, des de la seva presentació, el 8 d’octubre del 2013 ha aconseguit el reconeixement dels seguidors culers, el respecte del vestidor i la unanimitat del quadre tècnic pel que fa a la seva vàlua esportiva i humana.

Els inicis a casa seva i el gran salt a Europa

Va començar a jugar a San Juan, un dels bressols de l’hoquei patins a l’Argentina, l’altre és Mendoza. Es va posar els patins per continuar la tradició familiar, va començar a jugar amb l’Olimpia, va passar al SEC San Juan i llavors va fer el salt a Europa. El Liceo de La Corunya el va modelar a l’estil europeu de jugar a hoquei i el Barça n’està traient el màxim suc possible del joc del dorsal 4.

Es vol quedar a viure aquí

En aquesta entrevista passa revista a tota la seva trajectòria esportiva, un camí ple d’èxits quant a clubs (ha guanyat set Lligues i quatre Copes d’Europa), el que li falta és guanyar un mundial amb l’Argentina. Viu a Castelldefels, té dos fills i, com ha dit recentment el seu compatriota Leo Messi, Matías Pascual també pensa retirar-se al Barça i quedar-se a viure entre nosaltres.

Foto: FC Barcelona