L’Espanyol ha tornat a la feina amb una doble sessió d’entrenaments. Amb Pablo Machín al capdavant, l’equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb un entrenament matutí. A la tarda està prevista una altra sessió d’entrenament a porta tancada. L’entrenament del matí ha tingut les novetats de Calleri i Ferreyra, que han fet treball específic.

Calleri i  Ferreyra s’exerciten al marge de l’equip

En aquesta aturada de seleccions, Machín ha recuperat els dos davanters que tenia lesionats. Calleri torna als entrenaments després de lesionar-se el 3 d’octubre en el partit contra el CSK de Moscou a l’Europa League. L’altre davanter que ha sortit a exercitar-se ha estat Facundo Ferreyra, que reapareix després de lesionar-se ara fa quatre setmanes contra l’Eibar a la Lliga.

Víctor Sánchez reconeix la situació difícil de l’equip

El migcampista Víctor Sanchez ha comparegut en roda de premsa aquest matí després de l’entrenament. El jugador s’ha mostrat positiu en aquesta nova etapa de l’equip i assegura que encara queda temps per millorar els resultats. També ha destacat que ara toca un període d’adaptació al sistema de joc que utilitza Machín. El jugador ha admès que han de fer autocrítica i donar la volta a la situació en què es troba actualment l’equip.