Les finals de la Danone Nations Cup a punt

La fase final de la Danone Nations Cup ja ho té tot a punt. Aquest dijous i divendres es jugaran els partits de classificació a Salou i dissabte, 12 d’octubre, es disputaran les finals del campionat a l’RCDE Stadium.

El “Mundial aleví”

En total hi participaran 700 infants de 27 països diferents i és que la Danone Nations Cup es considera el mundial en categoria aleví. Quatre equips representaran Espanya en aquesta competició. En categoria femenina, hi haurà l’Espanyol i l’Atlètic de Madrid i, en categoria masculina, hi jugaran el Betis i el Vila-real. Un dels aspectes més importants d’aquest torneig és el joc net, per aquesta raó els capitans dels 56 equips participants han signat el compromís del bon comportament dins i fora del terreny de joc.

Les finals de la Danone Nations Cup a punt

Una edició molt especial de la Danone Nations Cup

Aquest any se celebra la 20a edició de la Danone Nations Cup i serà especial per diverses coses. La final es jugarà per primera vegada a Barcelona, concretament al camp de l’Espanyol, l’RCDE Stadium. A més, es jugaran dues finals Mundials: la d’aquest any, 2019, i la de l’any passat, 2018. També és especial perquè s’emmarca dins les iniciatives de la companyia de celebrar el seu centenari.

Les finals de la Danone Nations Cup a punt