Ansu Fati
@fcbarcelona

Ansu Fati ja té la doble nacionalitat i, per tant, podrà jugar amb la selecció espanyola quan els tècnics Robert Moreno o Luis de la Fuente, seleccionador de la sub-21, el convoquin a les seves llistes. El tràmit que va impedir a la jove perla blaugrana ser convocada fa només una setmana al Mundial amb la sub-17 ja està resolt, després que la FIFA hagi comunicat a la Reial Federació Espanyola de Futbol que ja estan tots els seus papers en regla.

En mans dels seleccionadors

Amb el vistiplau de la FIFA ja només depèn dels seleccionadors convocar-lo per als seus equips. Robert Moreno ja va fer públic al seu dia que l’edat de només 16 anys del futbolista guineà no seria un problema a l’hora de ser convocat si continua mostrant el mateix nivell al primer equip blaugrana.

El cos tècnic, il·lusionat

El cos tècnic espanyol està il·lusionat amb la seva presència i en destaquen la qualitat. També reconeixen que és un futbolista molt especial pel seu joc i personalitat. Al Barça, Ansu Fati ja ha mostrat detalls de la seva qualitat fins al punt que Valverde va reconèixer que “ja veurem si li ha pres el lloc a Dembélé o no”.