David Gallego Sporting

L’exentrenador del RCD Espanyol, David Gallego, ha escrit una carta de comiat a tots els aficionats blanc-i-blaus. Després de dir adeu als jugadors i a tots els treballadors del dia a dia del club, David Gallego ha enviat un missatge cap a l’afició espanyolista.

Un honor

David Gallego comença el seu escrit dient que “ha estat un honor poder defensar l’escut de l’Espanyol.” El tècnic de Súria ha aprofitat per repassar el pas pels diferents equips blanc-i-blaus, des del Juvenil fins al primer equip.

David Gallego destaca en aquesta primera part de la carta els sacrificis que comporta la professió d’entrenador. En aquest sentit, l’exentrenador blanc-i-blau ha volgut agrair el suport de la família i dels companys. Els jugadors també tenen un paper important en aquest escrit personal. “M’emporto el vostre afecte i el vostre respecte. És el que m’heu demostrat en el dia a dia”, diu David Gallego sobre tots els jugadors que han passat per les seves mans.

Missatge a l’afició

Per acabar, David Gallego no s’ha volgut oblidar de tenir unes paraules cap a la que ha estat la seva afició durant les últimes temporades. “Gràcies a l’afició pel vostre suport en tots aquests anys. Sou l’ànima del club i sempre respectaré la vostra opinió, no deixeu de donar-li suport mai“.

La carta de David Gallego

Hola, Pericos: 

Com sabeu dilluns passat vaig tancar una etapa al nostre Club. Des que vaig tenir el privilegi de pertànyer a l’estructura de tècnics ha estat un honor poder defensar aquest escut. Ho he fet donant el màxim esforç i dedicació tant en la meva etapa al Juvenil, el filial i les etapes en el primer equip.

La gent que tinc propera sap els sacrificis que aquesta professió tan bonica, però també tan exigent, requereix. És per això que vull agrair-los a tots ells el suport rebut. En primer lloc i, especialment, a la meva família, també als diferents cossos tècnics amb els quals he treballat, al president, Chen Yanseng, i a les diverses direccions esportives que van confiar en mi, a tota la gent del club que treballa en el dia a dia a la qual molts aficionats no coneixen però que tenen un valor molt important. Per descomptat, a tots els jugadors que he pogut entrenar. M’emporto el vostre afecte i el vostre respecte. És el que m’heu demostrat en el dia a dia. Espero haver pogut ajudar el vostre creixement professional i crec que ha estat així en molts casos. Em sento molt orgullós de veure a tants jugadors que van passar per les meves plantilles i que ara són professionals amb un brillant futur. Seguiu treballant, no deixeu mai de creure en vosaltres i de defensar aquest escut amb orgull.

Gràcies a l’afició pel vostre suport en tots aquests anys. Sou l’ànima del club i sempre respectaré la vostra opinió, no deixeu de donar-li suport mai.

Gràcies, Espanyol! 

David Gallego